Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makalelar ağır durumların suret göstericisidir.

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı selim kolayca açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve can kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında strüktürda kâin insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi ciğerin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bununla baş başa zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde tenha yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde Yangın kapısı istanbul yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Hiç işkil yok ki yangın felaketi, yıl içre hayat kaybına niye olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kesik bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem birey hem bile esrar yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de erdemli bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve varlık kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Bu baplar, standart yangın direnci gereksinimlerine ilave olarak mukannen asayiş ve başarım kriterlerini telafi etmek üzere tasarlanmıştır.

Mafevkda arsa meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Meydanında uzman ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın yardımları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page